bisiklet elektrik kiti

Bisiklet Elektrik Dönüşüm Kitleri

Bisiklet Elektrik Kiti Çözümleri

Bisiklet kullanıcıları için yepyeni bir çözüm sunan Bisiklet Elektrik Kiti ürünleri, günlük yaşamda sizlere kolaylık sunan seçeneklerden bir tanesidir. Elektrikli Bisikletlerin revaçta olduğu ve çok tercih edildiği bu dönemde, fiyatların yüksek olması kullanıcıları bu kitlere yönlendiriyor. Greenline markasının tasarladığı güvenli ve modüler yapılar klasik tipteki bisikletlerinizi elektrikli bisiklete dönüştürmenizi sağlıyor.

20 ila 28 jant boyutlarındaki bisikletlerin tümüne uyum sağlayan bu kitler, pedal asistanı sistemi ile zenginleştirilmiştir. Bu sistem bisikletinizi hem kendi gücünüz ile, hem de elektrik gücü ile kullanmanızı sağlar. Sistem otomatik olarak geçiş yapar. 30 dakikada montaj imkanını da sizlere sunan Bisiklet Dönüşüm Kitleri, Greenline kalitesi ile ikiteker.com.tr‘de sizlere sunuluyor.

30-40 kilometre hıza da ulaşabilen, ehliyet gerektirmeyen ve şehir içi ulaşımınızda alternatif olacak bu dönüşüm kitlerini hemen siz de satın alabilirsiniz.

Test: Elektrikli bisikletler

Teknolojinin her alanında ilginç testlerimiz devam ediyor. Bu testimizde ulaşım sorununa el atıyoruz!

Bu test videomuzda yokuşlarda zorlananlar için sıradan bir bisikletin elektrikli bisiklete nasıl dönüştürülebileceğini izleyeceksiniz. Elektrikli bisiklet dönüşüm kitleri konusunda bir uzman olan Turgut Bozüyük gözetiminde gerçekleştirdiğimiz dönüşüm ve video boyunca sizlere sunduğumuz faydalı bilgiler sayesinde elektrikli bisikletler konusunda kafanızda oluşması muhtemel tüm soruların yanıtlarını alabileceksiniz. Devamını Oku